Nyheter

Ta makten över besluten!

Vet du inte hur du ska hantera härskartekniker? Vill du lära dig mer om mötesteknik och retorik? Eller känner du för att utbyta erfarenheter och tankar med ett gäng andra kvinnor från distriktet? Då måste du boka in lördagden den 11 februari. Då anordnar nämligen Vänsterpartiet en separatistisk kurs för kvinnor med målsättningen att stärka kvinnor för att fler ska känna att de har kunskaper och möjlighet att delta i den interna debatten. Förhoppningsvis kommer vi också kunna fylla talarstolen på DÅK:en med peppade kvinnor!
Det blir föredrag, diskussion och praktiska övningar om retorik, mötesteknik och hur man hanterar härskartekniker. Kursen är till för alla intresserade kvinnor i Vänsterpartiet. Om du har politiska uppdrag eller inte och om du har varit med länge eller i en månad spelar ingen roll. Alla är välkomna!

Sista anmälningsdag är den 5 februari. Men antalet platser är begränsade så anmäl dig på en gång! Anmälan sker till ombudskvinnan Ulrika på [email protected] eller 021- 13 41 64.

Dela den här sidan:

Kopiera länk