Nyheter

”Livet är som en påse – tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något”

Vi känner igen monologen om Pastor Jansson. Han var inte så religiös av sig och han hade svårt med budskapen i sina predikningar.

Det är på pricken likadant med den politiska oppositionen (m, fp, c, kd, mp) i landstinget. De s.k. Vårdalliansen yrkade avslag på hela Landstingsplanen i juni för 2006, och står därefter helt utan politik. Men de bedyrade hur eniga de var!!
Sedan dess har de slagit på trumman och uppträdde i september på Sigmatorget i Västerås och lämnade ut ett fullkomligt innehållslöst flygblad.

Men de har en hemsida (www.dhvm.nu). Om man klickar sig fram till primärvård – tomt, psykiatri – tomt, gemensamma motioner – tomt, kontaktperson – ingen. Politiska utspel – de enades i slutet av maj om att ha en hemsida och en logotyp. Men hemsidan visar i alla fall ett stort foto på de som är så eniga!

Nu har de yrkat avslag på en höjning av tandvårdstaxan – den taxa som landstinget INTE får subventionera. Då fick de privattandläkarnas aggressioner på sig, eftersom de sneglar på Folktandvårdens taxor när de sätter sina priser.

Alltid något som skramlar i den tomma påsen!

Monika Wilander

Dela den här sidan:

Kopiera länk