Nyheter

Ny politisk sekreterare

HeidiMed snart ett år kvar till valet tillträder   Heidi-Maria Wallinder som Vänsterpartiet Västmanlands nya politiska sekreterare. 

Med snart ett år kvar till valet tillträder   Heidi-Maria Wallinder som Vänsterpartiet Västmanlands nya politiska sekreterare. 

Hon kommer bland annat att organisera valrörelsen i länet, framför allt landstingsvalet. Nästa år har kallats ett supervalår då EU-valet sammanfaller med de nationella valen. Något som statsvetaren Heidi-Maria, med en bakgrund som journalist och projektledare, ser fram emot.

–  I och med den här tjänsten faller alla pusselbitarna på plats. Jag kan använda mina tidigare erfarenheter och får samtidigt arbeta med frågor som jag tycker är viktiga, som solidaritet och jämställdhet, säger hon.

Numera är Heidi-Maria bosatt i Västerås men är född och uppvuxen i Kolsva. Hon efterträder Jenny Norell som efter fyra år går vidare till en liknande tjänst i Sundbyberg.

Politiska sekreteraren har en nyckelroll i att samordna partiföreningarna i länet och medverka i utformningen av Vänsterpartiets landstingspolitik.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk