Nyheter

Västmanlands Partidistrikts Årsmöte

I år hade Sala äran att arrangera Distriktsårskonferensen. Den gick av stapeln lördagen den 17 mars på Sala Stadshotell och det blev en intressant tillställning med diskussioner och oväntade vändningar.

Dagen började med en trevlig inledning av Salas ordförande Börje Svensson som hälsade alla välkomna till Sala. Därefter vidtog sedvanliga årsmötesförhandlingar, bland det som väckte diskussioner kan nämnas distriktets verksamhetsberättelse och versamhetsplan.

                  Tanja Linderborg  Köping

 

 

                        Johan Lindahl Västerås

 

 

                        Lotta Högkvist Västerås

                       Kent Persson Norberg

 

Valberedningen presenterade sitt förslag och beklagade svårigheterna med att få fram namn till en distiktsstyrelese som skulle innebära att styrelsen har en balans mellan könen, en geografisk spridning över länet och representanter med invandrarbakgrund.  Det blev en del oväntade vändningar innan mötet till slut klubbade den nya styrelsen.

Vi kommer att presentera den nya distriktsstyrelsen här på hemsidan så småningom. Orförande även nästa år är Juha Rundgren från Norberg.

Sala passade även på att arrangera ett torgmöte med eldslukare och Elise Norberg från partistyrelsen. Tyvärr var det alldeles för blåsigt på torget för en eldslukare så vi fick snabbt planera om vårt program.

 

               Elise Norberg från Partistyrelsen

 

Börje och Elise pratade om Irak med anledning av 4-årsdagen av USA:s invasion och   Elise pratade även om kvinnors villkor under den nya borgeliga regeringen.

Under dagen tog vi även farväl av Heby partiförening som nu lämnar Västmanland och i fortsättningen hör till Uppland…… Vi kommer att sakna er Heby.Lycka till i fortsättningen!!!

 

           Karin Thorborg avtackar Heby, Leif och Mairee

Dagen avslutades med att Gruvfogden själv vandrade in i konferenssalen och efter lite förundrat småprat ledde församlingen i en mäktig Internationalen.

             

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk