Nyheter

Kongressen är igång!

Vänsterpartiets 36:e kongress är igång och Västmanlands delegation har under långa dagar varit delaktiga i att välja om Lars Ohly som partiledare, anta valberedningens förslag till partistyrelse och valplattformen.
Trots medias rapporter om hårda tag i början av kongressen så är stämningen här ganska loj. De enda gånger som det har hetttat till något var inför val till partiledare och partistyrelse. En alternativt förslag till lista för partistyrelse hade lagts fram och initiativtagarna ville att kongressen skulle ändra sin arbetsordning för att kunna ta listan i sin helhet. Det förslaget föll och då därmed den debatt som kunde ha påbörjats.

Vill du veta mer om vad som händer på kongressen gå in på partiets kongresshemsida via länken på toppen av denna sida.

Dela den här sidan:

Kopiera länk