Nyheter

Heldag med kvinnonätverket

INSTÄLLT på grund av för få deltagare.
Dock planerar vi en liknande dag till hösten och hoppas att ni är fler som kan komma då.

 


 

Välkommen på en kvinnoseparatistisk inspirationsdag den söndag 23 april för medlemmar och sympatisörer i alla åldrar. Dagen håller på kl. 10-15 och vi bjuder på en enklare lunch, du kan komma hela dagen eller bara vara med en stund.

Anmälan sker till [email protected] ange om du behöver barnpassning, specialkost eller om det är något annat vi behöver veta.

 


 

Hur är det att arbeta som politiker?
kl. 10-11
Vår hemliga gäst, en kvinna som haft höga positioner kommunalt och regionalt, delar med sig av sina erfarenheter.

 

Arbetet med Feministisk självförsvar i Sverige och världen.
kl. 11-12
Vad är Feministiskt självförsvar? Hur har det utvecklas? Skiljer sig det sexuella våldet i Sverige och andra länder? Coni Ronsten, som utbildar instruktörer i Feministiskt självförsvar, pratar om Ung Vänsters arbete med självförsvaret i Sverige och internationellt.

 

Lunch
kl. 12-13 

 

Vad ingår egentligen i Regionen?
kl. 13-14
Vilka frågor är Regionfrågor? Vad gör man som regionråd och ledamot i fullmäktige?
Karin Thorborg, Regionråd (V) ansvarig för regional utveckling, IT-frågor, Tärna folkhögskola, jämställdhet/jämlikhet och mångfald, pratar om vad det innebär är att vara folkvald i regionen.

 

”Ingen mer än du vet exakt av du tänkt säga.”
kl. 14-15
Att prata inför en stor grupp kan vara roligt, pirrigt och läskigt. Linn Wegemo, tidigare ordförande för Västerås partiförening och ledamot i Partistyrelsen, håller i lite övningar samt delar med sig av tips och trix för att bli en ännu bättre talare.

Dela den här sidan:

Kopiera länk