Nyheter

Linn blir ny ordförande för Vänsterpartiet Västmanland

Vänsterpartiet Västmanland valde på lördagen ny distriktsordförande, Linn Wegemo från Västerås. Hon efterträder Birgitta Hedblom, Köping, som tackat nej till omval. Wegemo har tidigare varit ordförande för partiets lokalavdelning i Västerås och sitter i den nationella partistyrelsen. Till vardags jobbar hon som lagerarbetare.

Vänsterpartiet har ett starkt stöd i Västmanland och har växt med många nya medlemmar de senaste åren. Men nu är det dags att höja tempot inför valet 2018 och värva ännu fler medlemmar. Jag ser fram emot att tillsammans med den nya distriktsstyrelsen fortsätta att utveckla distriktets verksamhet, säger Linn Wegemo

Läs mer i VLT: http://www.vlt.se/vastmanland/vasteras/linn-blir-ny-ordforande-for-vansterpartiet-vastmanland

Kommentarer är avstängda.