Nyheter

Linn Wegemo vikarierar på distriktsexpeditionen!

linnUnder våren kommer Linn Wegemo att vikariera på distriktet för Heidi-Maria Wallinder som ska vara tjänstledig för studier. Heidi-Maria kommer att vara kvar som politisk sekreterare för landstingsgruppen, men distriktsjobbet tar Linn över.

Under våren kommer Linn Wegemo att vikariera på distriktet för Heidi-Maria Wallinder som ska vara tjänstledig för studier. Heidi-Maria kommer att vara kvar som politisk sekreterare för landstingsgruppen, men distriktsjobbet tar Linn över.

Linn är ordförande för Vänsterpartiet Västerås och ersättare i partistyrelsen. Hon tycker att det ska bli kul att börja jobba för Vänsterpartiet Västmanland.

– Vi har fått in många nya medlemmar den senaste tiden och det känns jättekul att börja jobba i ett distrikt som är på frammarsch. Jag kommer fokusera lite extra på att ordna olika typer av studier och få lite mer fart i vårt utåtriktade arbete, säger Linn Wegemo.

Har du idéer, frågor eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till Linn. Hon nås på 070-6071889 eller [email protected].

Dela den här sidan:

Kopiera länk