Nyheter

Inte sedan 1958…

…har vi haft nyval i Sverige. Nu pekar allt på att det blir val igen den 22 mars 2015. För de som hyst någon form av tvekan om vilken sida SD befinner sig på bör det frågetecknet vara uträtat nu. Fascister är högerextremister, Sverigedemokraterna är inget undantag, och frågan är när Alliansen ger SD ett fullvärdigt medlemskap. Vi ska komma ihåg att Alliansen kunde regera med så gott som helhjärtat stöd från SD. Vi har tidigare talat om den moderatledda Alliansen, nu får vi kanske tala om den SD-styrda högeralliansen?

Vi som parti är beredda att anta utmaningen och starta valrörelsen. Vi har en bra politik och ett brett folkligt stöd för vår syn på hur välfärden ska organiseras och styras, En rättvis fördelningspolitik är det vi ska gå till val på igen! Ett ojämlikt samhälle med stora inkomstklyftor och sociala orättvisor är ett växthus för rasism och främlingsfientlighet. På valdagen har väljarna chansen att säga nej till orättvisor och ja till ett rättvist och jämlikt samhälle.

//Hans Jansson, distriktsordförande

 

Kommentarer är avstängda.