Nyheter

Hundratal ville höra Jonas Sjöstedt på Vallby

10622765_950771571605690_1739886068268104076_n

Nu är det valrörelse dygnets alla vakna timmar för politiker på alla nivåer. Jonas Sjöstedt hann dock med ett snabbt besök i ett soligt Västerås igår.

Vallbydagen är ett uppskattat arrangemang för de boende i stadsdelen Vallby i Västerås. Men förutom underhållning av lokala artister, korvgrillning och ansiktsmålning fanns det i år också möjlighet att få lyssna till, och kanske fotografera sig själv tillsammans med, Vänsterpartiets partiordförande Jonas Sjöstedt som lyckats klämma in en timme i Västerås i sitt fullspäckade turnéprogram. Uppemot 150 personer lyssnade till hans peppande tal inför valrörelsens sista vecka. Förutom Vinster i välfärden nämnde han jämställdheten, arbetsrätten och miljön som partiets extra angelägna valfrågor. Något som åhörarna verkade uppskatta, då han möttes av spontana applådor efter i stort sett varje mening. Han påminde oss alla om att det bara handlar om några tusen röster till för att de rödgröna ska få egen majoritet i riksdagen, och att ett samtal mellan två människor kan vara den avgörande skillnaden.

Anna Maria Romlid och Sebastian Housset höll ställningarna i tältet. Partiet ordnade också fiskdamm för barnen och bowling för att slå ner vinsterna i välfärden.

Anna Maria Romlid och Sebastian Housset höll ställningarna i tältet. Partiet ordnade också fiskdamm för barnen och bowling för att slå ner vinsterna i välfärden.

 

En hel del människor hade kommit till Vallbydagen enbart för att lyssna på vår partiledare.

En hel del människor hade kommit till Vallbydagen enbart för att lyssna på vår partiledare.

Kommentarer är avstängda.