Nyheter

Försenad tidning nu på väg

Vänsterhänt kom ut lite senare än planerat denna gång. Orsakerna är bl a sjukdom, Ung Vänster kongress och en inte helt samarbetsvillig kopiator.
Jag har just pirrat iväg månadens nummer av Vänsterhänt till posten över en vecka senare än vad som var planerat. Anledningen till förseningen var att jag blev sjuk och var hemma från jobbet i tre dagar och Linn Wegemo – vår uberlayoutare – behövde tid att förbereda sig till Ung Vänsters kongress som hölls i förrförra helgen.

När vi så började trycka tidningen igår på vår kopiator så ville den inte riktigt vara med. När vi sedan hittade den lilla ruta som skulle bockas i för att datorn överhuvudtaget skulle kunna överföra någon information till kopiatorn tog häftklamren slut. Och sedan papperet. Och så krånglade den lite till.

Men tack vare lite hjälp från Dator-Tom på ABF så kommer det allra nyaste numret av Vänsterhänt snart i din brevlåda.

Dela den här sidan:

Kopiera länk